Houdt u van de natuur en wilt u leren boogschieten? Dan nodigen wij u en uw gezelschap graag uit voor een lekker potje boogschieten in de natuur. In de omgeving naar keuze zorgen wij voor een ontvangst en uitleg door één van onze begeleiders. De benodigde materialen staan voor u klaar en de groepen worden, zo nodig ingedeeld.

Boogschieten, waar komt het eigenlijk vandaan?
Boogschieten is een sport waarbij de pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog. Vroeger was de boog een jacht- en oorlogswapen. Maar tegenwoordig is boogschieten vooral een recreatieve- en concentratiesport.
Bij ons laten we u kennis maken met de recurve boog. Dit is een standaard boog die veelal wordt gebruikt in de recreatiesport. 

Richten op bijzondere doelen!
We beginnen met het oefenen van de techniek en het richten op een schijf met felle kleuren. Als iedereen het boogschieten een beetje onder de knie krijgt hebben we nog andere, verrassende, “schijven”. We maken het u uiteraard steeds iets moeilijker. Een ontzettend gezellig en leerzaam uitje. De focus houden op uw target is het allerbelangrijkste bij boogschieten en dat is nog niet altijd even gemakkelijk!

Prijs per persoon:
€ 10,00*
Inbegrepen:
– Materiaal
– Begeleiding
– Ontvangst met koffie/thee of ranja
Zelf aan denken:
– Niets

* Indien u ook gebruikt maakt van een huifkar tocht krijgt u een korting van € 2,50 per persoon