TOT NADER BERICHT ZIJN ONZE HUIFKARTOCHTEN MET KOETSIER HELAAS GESCHRAPT IVM DE HUIDIGE CORONA REGELS. WEL KAN U EEN ZELF MENNEN HUIFKAR BOEKEN

Combinatie tochten – Huifkartocht met een activiteit

U kunt o.a. kiezen uit een picknick, boogschieten, klootschieten, boerengolf of een high-tea.

Deze tochten zijn geschikt voor groepen vanaf 15 personen. (We berekenen in ieder geval een minimaal aantal personen van 15)

Picknicktocht
Halverwege de huifkartocht wordt er op een mooie plek gestopt om te picknicken. Picknick verpakt in ouderwetse bakkersmanden. Twee bolletjes met ham, worst of kaas, een krentenbol, plak cake, stuk fruit, melk en een pakje drinken voor evt. kinderen. De picknick kan naar wens aangepast worden tegen meerprijs.

De totale duur van deze tocht is ongeveer 2,5 uur.

Prijs is € 21,50 per persoon. (kinderen 3 t/m 8 jaar € 12,50 per kind)

Natuurtocht
Huifkartocht van 1,5 uur. Daarna krijgt u een boeiende presentatie van de boswachter of natuurgids. Hij vertelt u o.a. over reeën en edelherten en laat u verschillende gewei-stangen zien. Dit kan op de deel van onze boerderij of tijdens een wandeling door het bos. De totale duur van deze tocht is ongeveer 2,5 tot 3 uur. 

Prijs is € 16,50 per persoon. (kinderen 3 t/m 8 jaar € 10,00 per kind)

Boogschiettocht
U gaat een rit maken van een uur met de huifwagen. Bij terugkomst wordt het spel boogschieten uitgelegd. Onder begeleiding gaar u eerst proef schieten, gevolgd door een onderlinge competitie. Bij grotere groepen (meer dan 25) gaat de ene helft boogschieten en de andere helft huiven. Daarna wordt er gewisseld. Aan de winnaar kan een prijs uitgereikt worden.De totale duur van deze tocht is ongeveer 2,5 uur.

Prijs is € 19,50 per persoon. (kinderen 3 t/m 8 jaar € 11,00 per kind)

Klootschiettocht
U gaat een rit maken van een uur met de huifwagen. Bij terugkomst wordt het spel klootschieten uitgelegd. U gaat in kleine groepjes een route afleggen in zo min mogelijk worpen. Aan de winnaar kan de ‘super klootzak’ uitgereikt worden. De totale duur van deze tocht is ongeveer 2,5 uur. 

Prijs is € 12,50 per persoon. (kinderen 3 t/m 8 jaar € 7,5 per kind) Leuk extraatje? €12,50 voor een super klootzak en troostprijs

Boerengolftocht
U gaat een rit maken van een uur met de huifwagen. Bij terugkomst wordt het spel boerengolf uitgelegd. U gaat in kleine groepjes een route afleggen in zo min mogelijk slagen. Aan de winnaar kan een beker uitgereikt worden. De totale duur van deze tocht is ongeveer 3 uur. 

Prijs is € 12,50 per persoon. (kinderen 3 t/m 8 jaar € 7,50 per kind)

Koninklijke lunchtocht
U gaat een rit maken van een uur met de huifwagen. Daarna ontvangen wij u op onze boerderij voor een luxe lunch in buffetvorm met o.a. soep, diverse soorten brood en luxe broodjes, uitgestald in ouderwetse bakkersmanden. Vleeswaren, kaas en ander beleg, diverse soorten fruit. Koffie, thee, jus d’ orange en melk naar keuze. De totale duur van deze tocht is ongeveer 2,5 uur. 

Prijs is € 30,00 per persoon. (kinderen 3 t/m 8 jaar € 14,50 per kind)

High-tea-tocht
Na de huifkartocht van een uur wordt u ontvangen op onze boerderij om volop te genieten van allerlei lekkernijen. De totale duur van deze tocht is ongeveer 2,5 uur. 

Prijs is € 28,50 per persoon. (kinderen 3 t/m 8 jaar € 13,50 per kind)

Wandeltocht naar het Kootwijkerveen
Huifkartocht van een uur tot vlak bij het Kootwijkerveen. Dit is een veenplas waar o.a. nog verschillende kikkers en slangen te vinden zijn. U wandelt op eigen gelegenheid met een routebeschrijving naar het Kootwijkerveen en daarna weer terug naar De Kronkel. Duur van de wandeling is ongeveer een uur. De totale duur van deze tocht is ongeveer 2,5 uur. 

Prijs is € 9,50 per persoon. (kinderen 3 t/m 8 jaar € 7,50 per kind)