Dit knotsgekke spel is een uitdaging voor iedereen die houdt van een spelletje, een beetje lef heeft en niet bang is uit te glijden. Dit spel (oa. bekend van TV) is de bedoeling dat u zo veel mogelijk van de 88 opdrachten gaat volbrengen. Welk team dat het beste doet wint uiteraard.

Wat u kan verwachten? U krijgt 88 opdrachten die rondom een bepaald gebiedt uitgevoerd moeten worden. Het is wel handig om hierbij een auto of fiets te gebruiken. Voor sommige opdrachten moet er namelijk wel gereist worden.

Een greep uit de opdrachten: – Ga in de wei staan en doe een koe na en maak hier een foto van. – Ga op de foto met een Buschauffeur – Ga op de foto met Paleis het Loo – Wanneer is Apeldoorn opgericht – Maak een foto van ons paard Stalone – Wat zijn de “grote 5” van de Veluwe – enz, enz, enz.

Aanvullingen
Dit spel kunnen we op iedere gewenste locatie spelen. Speelt u vanaf onze locatie dan is een auto noodzakelijk. Speelt u vanuit een stad dan volstaat u met (huur)fietsen. Die kan u zelf verzorgen, maar kunnen wij ook eventueel voor u huren. Wel komen er dan kosten bij voor de huurfietsen.

Prijs per persoon:
€ 19,50 per persoon
Inbegrepen:
– Speluitleg
– Persoonlijke begeleider
– Ontvangst met koffie/thee of ranja
Zelf aan denken:
– Opgeladen mobiele telefoon (1 per team)
– 1 Auto per team