Het Frisbeegolf of Discgolf is een sport die in veel opzichten lijkt op het traditionele golfspel. In plaats van een bal en clubs, gebruiken spelers een vliegende schijf of Frisbee. De sport werd in de 1970 geformaliseerd en net als met balgolf is het doel elke hole in zo min mogelijk slagen te bereiken (of, met betrekking tot schijfgolf, in zo min mogelijk worpen). Een golfschijf wordt vanaf de tee naar een doel geworpen dat de hole is.

Een originele en sportieve activiteit!
De hole kan een aantal verschillende schijfgolfdoelen zijn; het meest gebruikelijk is een Pole hole, een metalen mand die op een stok staat. Als een speler over de fairway loopt, moet hij of zij elke worp doen vanaf de plek waar de vorige worp geland is. De bomen, struiken en de terreinveranderingen in en rond de fairways verzorgen uitdagende hindernissen voor de golfspeler. Tenslotte moet de put landen in de mand en dan is de hole uitgespeeld.

Nog best lastig, frisbeegolf!
Het frisbeegolf deelt dezelfde vreugdes en frustraties van traditioneel golf, of het een lange put is of het raken van een boom.
Vanaf heden kan frisbeegolf gespeeld worden bij al onze locaties. Wij hebben een uitdagend parcours voor u uitgezet over in totaal max. 9 holes.

Prijs per persoon:
€ 9,50
Inbegrepen:
– Frisbee’s
– Belegeiding
– Ontvangst met koffie/thee of ranja
Zelf aan denken:
– Goede schoenen. U gaat door het bos wandelen.