TOT NADER BERICHT ZIJN ONZE HUIFKARTOCHTEN MET KOETSIER HELAAS GESCHRAPT IVM DE HUIDIGE CORONA REGELS. WEL KAN U EEN ZELF MENNEN HUIFKAR BOEKEN

Samen in een grote huifwagen met een twee- of driespan fjordenpaarden ervoor, genieten van een mooie tocht over de Veluwe door de prachtige bossen en heidevelden. Dit kan het hele jaar door. Onze huifwagens zijn voorzien van kachels, gestoffeerde banken, klaptafels, grote ramen en een gemakkelijk trapje als instap. De kinderen mogen op de bok bij de koetsier.

Wij verzorgen ritten vanaf een uur met kleine (enkelspan) of grote (meerspan) huifwagens. De tocht kunt u uitbreiden met een drankje of een goed verzorgde picknick. Tevens kunt u de rit verlengen of combineren met een van onze activiteiten zoals boogschieten, klootschieten, kompasloop, Bosgolf of een mooie wandeling.

Prijs is vanaf € 7,50 per persoon en kinderen 3 t/m 8 jaar 5,00 per kind. (minimaal € 95,00 per uur)

Huifkarcentrum de Kronkel heeft twee kleine huifwagens geschikt voor instappen met een rollator of voor rolstoelen.

In het zomerseizoen: Iedere zondag huifkartocht op inschrijving!

Bent u met te weinig personen en vind u de € 90,00 te duur. Dan hebben we ook een huifkartcht op inschrijving. In het zomerseizoen rijden wij elke zondagmiddag om 14.00 uur een rit met een huifwagen met koetsier. Geniet samen van deze mooi tocht door de bossen. Kinderen mogen op de bok. Prijs: € 7,50 p.p. en € 5,00 p.k. (3 t/m 8 jaar). Als er meerdere inschrijvingen zijn dan voegen we deze samen. Graag vooraf telefonisch reserveren via 055 – 519 14 45. Let op: Indien wij op woensdag geen aanmeldingen hebben voor deze tocht, dan zullen wij deze tocht niet uitvoeren. Bel dus altijd even voor de zekerheid.