Onze instructrices laten u graag kennismaken met paardrijden op onze veelzijdige fjordenpaarden. Wij geven paardrijles aan kinderen (vanaf 8 jaar) en volwassenen, beginners en gevorderden. We hebben 12 fjordenpaarden met uiteenlopende karakters, dus voor elke klant kiezen we het juiste paard.

De paardrijlessen worden gegeven in onze buitenbak afgewisseld. Wij geven alleen introductielessen. Indien u echt verder wilt met paardrijden verwijzen we u graag door naar een manege waar u verder kan gaan met groepslessen. Opzadelen, rijden en afzadelenEen les duurt in totaal 1½ uur.

We beginnen met poetsen en zadelen en daarna gaan we rijden.Na de les gaan we weer samen afzadelen en de paarden naar stal brengen. U zit dus ongeveer een half uur tot drie kwartier op het paard. In de lessen laten we de beginnende ruiters kennis maken met een aantal facetten van het paardrijden.We rijden in een buitenbak alleen bij heel slecht weer wordt de les verplaatst.

Wij verzorgen onze introductielessen altijd op rustige momenten. Dit betekend op doordeweekse dagen of in het weekend vroeg. Dit omdat de overige momenten veel drukte op de locatie is en dan is niet prettig voor een introductieles. Het rijden met een veiligheidscap is verplicht, eventueel bij ons te leen.Voor volwassenen geldt een maximaal gewicht van 90 kilo. Jonger dan 8 jaar? Dan is het helaas niet mogelijk een introductieles te volgen. Wellicht is dan een wandelpony wel geschikt.

Kosten

De kosten van een introductieles zijn € 45,00 en duurt totaal 1,5 uur.

Cadeaubon geven?U kan natuurlijk ook een introductieles cadeau geven. Dit kan door middel van onze cadeaubon. Ga daarvoor naar onze speciale cadeaubonnen pagina.