Iedereen kent het oude bordspel Cluedo.  Het spel is in 1943 bedacht door Anthony E. Pratt uit Birmingham, Engeland. In 1949 werd het spel voor het eerst uitgegeven door Waddington’s Games in Leeds. In Cluedo draait alles om de moord op Dr. Black (Dr. Zwart), die heeft plaatsgevonden in een grote villa. De spelers zijn in dit spel de detectives. Zij moeten achter 3 zaken zien te komen: Wie van de 6 verdachten heeft de moord gepleegd? Met welk wapen is de moord gepleegd? In welk vertrek is de moord gepleegd? Hij of zij die deze drie vragen als eerste kan beantwoorden, is de winnaar van Cluedo.

Met gebruik van hun eigen mobiele telefoon moeten de deelnemers diverse vragen op gaan lossen in het bos. Dit kunnen digitale vragen zijn, maar ook fysieke. Door het goed uitvoeren van deze opdrachten komen zij steeds dichter bij de 3 antwoorden. Wie? met wat? en waar!

In dit spel worden de deelnemers opgedeeld in teams. Dit zijn maximaal 5 personen per team. Ieder team heeft 1 mobiele telefoon nodig met een mobiele data verbinding!

Prijs per persoon:
€ 19,50 (minimaal 8 personen, of een minimum prijs van € 150,00
Inbegrepen:
– Speluitleg
– Begeleiding bij de start
– Ontvangst met kopje koffie of thee of ranja
Zelf aan denken:
– Opgeladen mobiele telefoon met data verbinding
– Oplaadkabel (wij hebben externe batterijen)