Durft u het aan een huifkartocht over de Veluwe te maken en zelf te mennen? Met onze lieve en makke Fordenpaarden beleeft u een heerlijke dag. Kom naar de Kronkel! Vooraf krijgt u instructies over het paard en het mennen. Hierna gaat u met een uitgebreide routebeschrijving op pad in een huifwagentje, getrokken door een lief mak fjordenpaard.

We hebben 4 persoons, 6 persoons en 8 persoons huifwagens beschikbaar. 

Wilt u een offerte aanvragen of gelijk reserveren. We helpen u graag!

Prijzen

4 persoons huifwagen
1 uur€ 37,50
2 uur€ 62,50
3 uur€ 77,50
6 persoons huifwagen
1 uur€ 47,50
2 uur€ 72,50
3 uur€ 87,50
8 persoons huifwagen
1 uur€ 52,50
2 uur€ 77,50
3 uur€ 92,50

We zijn tijdelijk gestopt met het aanbieden van onze 3 uurs tochten. We krijgen zoveel aanvragen en we willen onze paarden niet overvragen. U kan op de dag zelf altijd ons even vragen of de tocht toch verlengt kan worden.

Wilt u het zelf mennen graag proberen, maar vind u het ook een beetje spannend. Dan kan u altijd een extra begeleider van ons meekrijgen. Hij of zij helpt u waar nodig en gaat met u mee. De extra kosten hiervoor zijn € 17,50 per begeleider per uur. (HELAAS HEBBEN WE DEZE MOGELIJKHEID IVM DE HUIDIGE CORONA REGELS TIJDELIJK MOETEN OPSCHORTEN)

Onze aandachtspunten

  • In ieder huifwagen moet minimaal 1 volwassenen zitten.
  • Ons kledingadvies: kleed je naar het weer en trek iets aan waarin u prettig kunt bewegen. We adviseren wij u om dichte stevige schoenen te dragen. Wij raden slippers af!
  • Alle prijzen zijn exclusief drankjes. Deze worden op basis van nacalculatie aan u doorberekend, tenzij anders vermeld.
  • Het is niet toegestaan om zelf mee gebrachte eten en drinkenswaren te nuttigen op onze locatie. Tijdens een huifkartocht kan dit wel.
  • Het aantal personen voor de activiteiten mag tot 14 dagen van te voren gewijzigd worden.
  • Op de dag van uw reservering mag u voor de activiteiten nog 10% afwijken van de opgegeven aantallen.
  • Het is niet mogelijk om een huifkartocht te annuleren in verband met slecht weer.
  • Heeft u een arrangement met catering bij ons gereserveerd? Wij vernemen eventuele wijzigingen in de aantallen graag een week van te voren.